Laaja ja perusteellinen


TEKNOLOGIA


KONSULTOINTI

 
Laaja ja perusteellinen


TEKNOLOGIA


KONSULTOINTI

Idea vaihe -Teknologia konsultointi

Idea vaihe - Tekninen konsultaatio

Uusien teknologioiden käyttöönotto liiketoiminnan tarpeiden muuttamiseksi alkaa digitaalisen ratkaisun arkkitehtuuri suunnittelulla ja toimintojen tarkalla määrittelyllä. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa määrittelemme hankkeen tavoitteet ja yritämme ymmärtää hankkeen taustat. Asiakkaan yleisten vaatimusten lisäksi huomioimme myös asiakkaiden toimintaympäristön, joka voi vaikuttaa teknologia- ja arkkitehtuurivalintaan.

Pohdimme myös eri suuntauksia ja miten ne vaikuttavat asiakkaiden pitkän aikavälin tavoitteisiin. Läheisessä vuoropuhelussa tutkimme eri valinnan vahvuuksia ja heikkouksia ja ehdotamme tehokkaimpia teknologioita ja arkkitehtuureja sekä tarvittavat tietoturvaratkaisut.

Devatus-ikonit_teknologia

Teknologia ja arkkitehtuuri konsultointi

Tärkeimmät osaamisalueet, teknologiat ja ohjelmistot.

Sovellus-, informaatio- ja järjestelmäarkkitehtuurin osaaminen. Teknologia validointi.
Mietitkö, miten voisit päivittää tai piristää yrityksesi tarjontaa ja saada vähän lisäpotkua sen toimintaan? Istahdamme kanssasi keskustelemaan sekä yrityksesi että yrityksesi asiakkaiden tämänhetkisistä ja tulevista tarpeista. Pohdimme yhdessä erilaisia ohjelmistokehityksen tarjoamia ratkaisuvaihtoehtoja ja niiden sisältämiä lisäarvoja. Otamme tarpeiden lisäksi huomioon myös toimintaympäristössä olevat seikat, jotka vaikuttavat ratkaisuihin ja joihin ratkaisuilla on vaikutusta. Mietimme yhdessä myös alallasi vallitsevia trendejä ja kehityssuuntia. Käymällä vuoropuhelua selvitämme erilaisten ratkaisujen vahvuudet ja heikkoudet ja ehdotamme kulloinkin parhaiten toimivia teknologioita ja arkkitehtuureja sekä tarvittavia tietoturvaratkaisuja.

Devatus-ikonit_teknologia

Prototyping & conceptualizing

Tärkeimmät osaamisalueet, teknologiat ja ohjelmistot.

Sovellus-, informaatio- ja järjestelmäarkkitehtuurin osaaminen. Teknologia validointi.

Tyytyväisiä asiakkaitamme


Koko toimintamme nojaa tuloksekkaisiin projekteihin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Vaatimattomina suomalaisina emme osaa kehua itseämme tarpeeksi, mutta katso mitä asiakkaamme kertovat – teot puhuvat puolestaan.

Aloitetaanko? Ota yhteyttä.  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
18.09.2019

Olemme mukana Teknologia19 -messuilla

Big things for us! Ollaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Teknologiamessuilla 5.-7.11.2019 Helsingin messukeskuksessa.
16.09.2019

Tervetuloa Devatukselle Sanna, Janne ja Mikael

Meidän tiimi kasvaa ja elo-syyskuussa olemme saaneet kolme uutta huipputyyppiä iloiseen joukkoomme. Tervetuloa taloon Sanna, Janne ja Mikael!
05.09.2019

We are hiring junior software test engineer and/or junior developer in Turku

We are looking for ambitious junior software test engineer and/or junior software developers to join our team in Turku. The role is an entry level position, […]
Top