Integraatiopalvelut

Erillisten tietojärjestelmien informaation hyödyntämistä kehitettävään palveluun. Moderneissa tietojärjestelmähankkeissa lähes poikkeuksetta tarvitaan integraatiotyötä olemassa olevien järjestelmien käyttämiseksi. Olemme monipuolisen kokemuksemme myötä hankkineet hyvän näppituntuman monimutkaisten järjestelmien yhteensovittamiseen. Ratkaisumme lähtevät tarvittavan tiedon tunnistamisesta, jonka jälkeen kartoitetaan mahdollisuudet saada tarvittava informaatio olemassa olevista asiakkaan järjestelmistä. Se tapahtuu joko valmiita rajapintoja hyödyntäen tai muokkaamalla rajapintaan uusia toimintoja. Integraatiorajapinnan muokkaukset ovat tietojärjestelmähankkeiden akilleen kantapää ja silloin korostuvat eri osapuolien yhteistyökyvyt. Devatus onkin sopimishakuisen työtapansa vuoksi erinomainen valinta koordinoimaan usean osapuolen välistä järjestelmäkehitystä, monen osapuolen kesken ei riitä enää tekninen osaaminen vaan tarvitaan myös ihmisosaamista.

Tärkeimmät osaamisalueet, teknologiat ja ohjelmistot

  • HTTP-pyyntö pohjaiset teknologiat (REST APIs, WebServices, jne.)
  • Socket yhteydet.
  • Palvelurajapinnat, palveluväyläratkaisut.
  • XML, JSON.

 

MITÄ IHMEITÄ ME OLEMME OIKEIN TEHNEET?

Koko toimintamme nojaa tuloksekkaisiin projekteihin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Vaatimattomina suomalaisina emme osaa kehua itseämme tarpeeksi, mutta katso mitä asiakkaamme kertovat – teot puhuvat puolestaan.

Asiakasprojektien toteuttaja

Cerion on tiedolla johtamisen ja toiminnan tehostamisen innovatiivinen palveluyritys. Cerion tuottaa asiakkailleen pitkäaikaista lisäarvoa; merkittävimmät ratkaisut he ovat kehittäneet strategisessa kumppanuudessa asiakkaidensa kanssa.

”Devatus on osallistunut kanssamme haastavien asiakasprojektien toteuttamiseen niiden elinkaaren jokaisessa vaiheessa”
– Altti Raali, Vice President, Consulting, Cerion

Erinomaista projektinjohtamista

Anvia pyrkii olemaan asiakkaiden paras kumppani viestintäteknologian hyödyntämisessä. Anvia tarjoaa asiakkaille ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan, viihtymään Internetin ja television äärellä, pitämään yhteyttä muihin sekä kokemaan turvallisuuden tunnetta.

”Devatus on osoittanut yhä uudelleen erinomaista projektijohtokykyä ja heidän kanssaan toimiessamme voimme luottaa että asiat etenevät sovitusti”
– Klaus Varis, Liiketoimintajohtaja, Anvia

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa!

Top