Mobiilisovellukset

Kehitämme nykyaikaisia mobiilisovelluksia kaikille johtaville älypuhelinalustoille, hyödyntämälla uusimpia teknologioita sovelluksien kehityksessä. Erilaiset hybridi – ja natiivisovellukset iOS:lle, Androille ja Windows Phonelle ovat arkipäivää meille. Pystymme myös suunnittelemaan ja kehittämään tarvittavat taustajärjestelmät. Käytössämme on uusimmat ja edistyksekkäimmät työkalut vaativampienkin projektien toteuttamiseen. Monipuolinen kokemuksemme eri teknologioista ja useiden eri toimialojen mobiilisoftatoteutuksista mahdollistavat monipuoliset toteutukset ja poikkeavatkin lähestymistavat. Lopputuloksena syntyy käyttäjäystävällisiä mobiilisovelluksia.

Tärkeimmät osaamisalueet, teknologiat ja ohjelmistot. 

  • C/C++, C#/.NET, Java, Objective-C, Swift, HTML5, JavaScript, Qt/QML, Cordova.
  • Xamarin, Xamarin Forms 2.0, React Native
  • VoIP, IPTV, NFC ja RFID

MITÄ IHMEITÄ ME OLEMME OIKEIN TEHNEET?

Koko toimintamme nojaa tuloksekkaisiin projekteihin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Vaatimattomina suomalaisina emme osaa kehua itseämme tarpeeksi, mutta katso mitä asiakkaamme kertovat – teot puhuvat puolestaan.

 

Mobiilisovellusten toteuttaja

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja.

”Devatus on tärkeä yhteistyökumppanimme Suomen parhaiden IP-pohjaisen TV-palvelun mobiilisovellusten toteuttajana.”
– Mathias Norrback, CEO, Watson Nordic Oy

Modernia sovelluskehitystä

MaintScope Ltd was founded to support this new business venture. We strengthened our team with mobile programming experts and implemented more projects.

”Devatus on haastavissa olosuhteissa tehnyt erinomaista työtä mobiilisovelluksen ja modernien web-sovelluskehyksien kanssa”

– Lassi Pukkinen, CEO, Maintscope Oy

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa!

Top