Verkkosovellukset ja tietojärjestelmät

Toimivien verkkosovelluksien ja tietojärjestelmien avulla tehostetaan organisaation prosesseja ja mahdollistetaan asiakkaille joustavampaa palvelua ja luodaan kokonaan uutta liiketoimintaa. Devatuksella on laaja kokemus kompleksisten työkalujen kehittämisestä teollisuus- ja energiasektoreilta. Pystymme toimittamaan asiakkaille ketteriä kehitysmenetelmiä hyödyntäen visuaalisesti näyttävän käyttöliittymän sekä tarkoituksenmukaisen palvelintoteutuksen.

Tärkeimmät osaamisalueet, teknologiat ja ohjelmistot. 

  • Palvelinteknologiat: Java, C#/.NET, PHP, Python, Ruby on Rails, Node.js, Spring MVC
  • Käyttöliittymäteknologiat: HTML5, CSS3, Backbone.js, Meteor.js, React.js, Angular.js, jQuery,
  • Tietokantajärjestelmät:  MySQL, MSSQL, PostgreSQL, Oracle, MongoDB.
  • Datan visualisointi ja IoT alustat
  • RFID, NFC

MITÄ IHMEITÄ ME OLEMME OIKEIN TEHNEET?

Koko toimintamme nojaa tuloksekkaisiin projekteihin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Vaatimattomina suomalaisina emme osaa kehua itseämme tarpeeksi, mutta katso mitä asiakkaamme kertovat – teot puhuvat puolestaan.

Työkalujen kehittäjä

Vaconin toimintaa ohjaa intohimo kehittää, valmistaa ja myydä maailman parhaita taajuusmuuttajia ja inverttereitä – ja tarjota asiakkailleen koko tuotteen elinkaaren kattavia palveluita.

”Devatus on auttanut meitä kompleksisten työkalujen kehittämisessä joilla olemme tehostaneet päivittäistä toimintaamme”
– Mika Korpela, Project Manager, Vacon

Osaamista projektiin

Seidat on uusi mullistava presentaatioratkaisu. Devatus on toiminut resurssina Buorren oman tuotteen, Seidatin, kehityksessä. Devatuksen tehtävänä on ollut kehittää toiminnallisuuksia Buorren johdolla. Käytettävänä kielenä projektissa on meteor.js.

”Devatus on hyvä osaaja, suosittelen”
– Tuukka Palokangas, Toimitusjohtaja, Buorre Oy

Paikkatieto-osaamista

Fleetlogis is a tool for true professionals. Fleetlogis is a vehicle information system with a real advantage for the work of everyone involved in supply chain: the manufacturing industry, warehouses, transport companies and operators, drivers as well as customer shops.


“Devatus on auttanut meitä paikkatieto- ja verkkosovellusosaamisellaan kehittämään kansainvälisesti menestyneen fleet tracking sovelluksen. Hyvää työtä!”

– Jouni Heikkinen, CEO, Fleetlogis

Etäseurantajärjestelmän toteuttaja

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä.


“Devatus on tuonut rautaista osaamista pienpuhdistamoiden etäseurantajärjestelmien toteutukseen.”

– Leena Wikman, huoltopäällikkö, Uponor panospuhdistamot

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa!

Top