Tervetuloa joukkoomme Mikael!
23.10.2019
Hyvää joulua ja kiitos tästä vuodesta!
19.12.2019

Hyvä vauhti päällä!

Tämä vuosi on ollut vauhdikas, taloon on tullut vuoden aikana 11 uutta huippuosaajaa ja uusia työpisteitä on kasattu siihen tahtiin että ruuvarit ovat saaneet kyytiä.

Alkusyksystä laajensimme myös Turkuun, jonne ollaankin hakemassa uusia osaajia ensi vuoden alusta. Jos siis koodaushommat on hanskassa, niin cv:tä sisään täällä.

Turussa meillä on vahva kaksikko hommissa: Aleksi ja Vesa! Turun tomitilat löytyy Kupittaalta ElectroCity -rakennuksesta.

Syys- ja lokakuussa oltiin mukana myös muutamissa opiskelijatapahtumissa, joissa rekrytointiin harjoittelijoita, kesätyöntekijöitä sekä lopputöiden kirjoittajia. Alkuvuoden aikana teemme päätöksiä, kuinka monta innokasta voidaan ensi vuonna ottaa hyvään oppiimme. Järjestämme myös keväällä 2020 opiskelijapäivän toimistollamme, joten kannattaa seurata meidän juttuja somesta!

 

 

 

Syksyn aikana tehtiin myös pieniä muutoskia toimistolla, ja yksi huone muuttui lounge-neukkariksi. Maalattiin seinät ja saatin seinälle hieno Devatus-logo. Taukotiloista lähti väliseinä ja saatiin enemmän istumapaikkoja kaikille. Nyt kahvitauoilla pelaillaankin ahkerasti älypelejä, joita pöydälle ilmestyy lähes viikottain.

Lokakuussa vietettiin myös Roosa Nauha -päivää, ja osa kaiveli esiin jotain pinkkiä päälle kampanjan hyväksi.

Kuukausipalaverit on pidetty syksyn aamupala-palavereina, ja aamupala on maistunut kaikille.

Meistä löytyy myös juttua täältä, jossa on listattuna Suomen ohjelmistotaloja, kannattaa lukea!

 

 

 

 

 

 

Marraskuun alussa oltiin mukana ensimmäistä kertaa Teknologiamessuilla Helsingissä. Messut olivat antoisat ja saatiin jutella monen mahtavan tyypin kanssa. Kiitos kun kävitte moikkaamassa meitä!

Tällä viikolla meillä onkin luvassa aamutreenit ja loppuviikosta vielä yhteiset pikkujoulut sisaryhtiö Fliq:in kanssa!

Seuraa meitä Instagramissa, niin näet lähemmin mitä kaikkea me täällä puuhataan!

 

 

Loistavaa loppuvuotta!

 

 

 

 

Top