Harjoittelijaksi kansainvälisiin ohjelmistoprojekteihin

Me täällä Devatuksella pyrimme joka vuosi tarjoamaan laadukkaita harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Tavoitteenamme on aina tarjota harjoittelupaikka oikeasta asiakasprojektista, jolloin työ on myös opiskelijalle mielekkäämpää.

 

Tänä syksynä saimme alanvaihtoa tekevän Andreas Nygårdin harjoittelijaksi viiden kuukauden ajaksi. Andreas opiskelee tietojenkäsittelyn tradenomiksi nykyisen työn ohella. Tervetuloa meille harjoitteluun!

Andreas pääsee harjoittelun aikana mukaan kansainväliseen asiakasprojektiin ja pääsee kehittämään omia taitojaan ohjelmistokehityksen parissa.

Haluaisitko sinä meille harjoittelijaksi?
Otamme harjoittelijoita ympäri vuoden, joten laita reippaasti avoin hakemus meille. Katsotaan yhdessä josko polkumme kohtaavat ja sinulle löytyisi sopiva projekti, jonka parissa pääsisit haastamaan itseäsi sekä kehittymään.
Siirry rekrytointisivuillemme.

Meille tärkeintä harjoittelussa on se, että opiskelija pääsee tutustumaan millaista on työskennellä kansainvälisissä ohjelmistokehitysprojekteissa. Unohtamatta sitä, että vahvalla yrityskulttuurilla on suuri merkitys työssä jaksamisen kanssa.

 

 


 

Sanna Lundström
Head of People and Culture
Yhteystiedot