Kasvamme uusilla tekijöillä

Uusi vuosi on hyvässä vauhdissa ja olemme saaneet vahvistusta ammattimaiseen joukkoomme. Lähestymme hyvää vauhtia 50 henkilön rajaa, ja haemme jatkuvasti lisää ohjelmistokehittäjiä, niin opiskelijoita, lopputyöntekijöitä sekä raudankovia ammattilaisia.

 

Tammikuussa tiimiimme liittyi Matilda Wikar, joka toimii softatestaajana sekä fronttipuolen kehittäjänä. Helmikuun alussa riveihimme hyppäsi Juha Syrjälä, joka toimii laadunvarmistajana sekä tulee toimimaan asiakasrajapinnassa tuotepäällikön nimissä. Tervetuloa!

Devatus on vuonna 2010 toimintansa aloittanut ohjelmistokehityksen projektitalo. Toimimme pitkäaikaisena kumppanina johtavien, globaalien yritysten kanssa. Autamme asiakkaitamme kehittämään ja tehostamaan liiketoimintaansa kehittämällä sekä muotoilemalla kokonaisvaltaisia teknisiä mobiili- ja web-sovelluksia.

Meillä työskentelee yli 40 asiantuntijaa. Päätoimipisteemme sijaitsee Vaasassa ja meidät löytää myös Turun Kupittaalta, mutta meillä työnteko onnistuu mistä vain.

Käytämme työssämme seuraavia teknologioita ja arvostamme mikäli sinulla löytyy kokemusta näistä: Java, JavaScript, Typescript, Angular, React, Node.JS, Objective-C, C#, Xamarin sekä C++.

 

Hae mukaan Devatuslaiseksi.