Me haetaan ohjelmistokehittäjiä, oikein urakalla

Etsimme joukkoomme useampia ohjelmistokehittäjiä koodaamaan ketterämpää maailmaa. Me täällä Devatuksella työskentelemme web- ja mobiilisovelluskehityksen, data-analytiikan, IoT:n sekä laadunvarmistuksen parissa. Olemme yrityksenä kasvanut yhdessätoista vuodessa pienestä, muutaman henkilön talosta kansainväliseksi tekijäksi ja työllistämme juuri alle 50 osaajaa.

Me täällä Devatuksella haemme uusia kollegoita ohjelmistokehittäjien joukkoomme. Olemme mukana TE-live -rekrytointilähetyksessä tiistaina 26.10. klo 11. Kannattaa tulla katsomaan ja kyselemään, millaista se työnteko meillä täällä Devatuksella oikein on.

Etsimme joukkoomme useampia ohjelmistokehittäjiä koodaamaan ketterämpää maailmaa. Me täällä Devatuksella työskentelemme web- ja mobiilisovelluskehityksen, data-analytiikan, IoT:n sekä laadunvarmistuksen parissa.

Olemme yrityksenä kasvanut yhdessätoista vuodessa pienestä, muutaman henkilön talosta kansainväliseksi tekijäksi ja työllistämme juuri alle 50 osaajaa.

Henkilöstö on meidän tärkein voimavaramme ja me kuuntelemme sekä ymmärrämme jokaista tekijäämme. Meillä on moderni työympäristö, matala hierarkia, pyrimme itseohjautuvuuteen sekä takaamme työrauhan 1 tai maksimissaan 2 projektin parissa kerrallaan.

Meillä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa sekä haluamme että henkilökohtaisellakin tasolla pääset kehittämään osaamistasi. Meillä on avoin yrityskulttuuri ja haluamme, että jokainen saa olla juuri oma itsensä.

 

Tsekkaa lisää meistä täältä ja laita hakemusta tulemaan täällä.

 

 


 

Heräsikö kysyttävää? Ota reippaasti yhteyttä.

Sanna Lundström
Head of People and Culture
+35840 5650350