Olemme täällä sinua varten

Uskomme, että tällaisina aikoina digitalisaatio lähtee kovaan kasvuun ja synnyttää uusia, digitaalisia liiketoimintamuotoja. Viime aikaiset tapahtumat ja muutokset toivat meillekin uuden vaiheen Devatuksen 10-vuotiseen historiaan.

Uskomme, että tällaisina aikoina digitalisaatio lähtee kovaan kasvuun ja synnyttää uusia, digitaalisia liiketoimintamuotoja. Viime aikaiset tapahtumat ja muutokset toivat meillekin uuden vaiheen Devatuksen 10-vuotiseen historiaan. Maaliskuussa toimistomme Vaasassa ja Turussa hiljeni, ja lähes kaikki siirryimme tekemään töitä etänä, mutta alallamme se onkin ollut jo pitkään yleinen tapa. Joten ei huolta, laadukasta koodia tulee ulos taitavien tekijöidemme hyppysistä edelleen – joka päivä!


Päivittäiset dailyt sekä muut palaverit pidetään videopuheluiden välityksellä. Haluamme kantaa oman vastuumme työntekijöidemme sekä asiakkaidemme terveyden puolesta, jonka vuoksi hoidamme kaikki palaverit ja kahvitauot virtuaalisesti. Toivotaan, että pääsemme mahdollisimman pian niistä kuitenkin taas yhdessä toimistollemme nauttimaan.

Haluamme auttaa myös uusien, digitaalisten palveluiden kehittämisessä sekä konsultoinnissa liiketoiminnallenne. Andreas kertoo mielellään, miten me voimme tarjota juuri teidän yrityksellenne parhaat mahdolliset digitaaliset ratkaisut.

Pysykää terveinä ja pidetään yhdessä liiketoiminnan pyörät pyörimässä!
Love, Devatus-tiimi