Uusia osaajia taloon

On todella hienoa, että voimme tarjota opiskelijoille tällaisia mahdollisuuksia, jossa nuoret pääsevät oppimaan, kehittymään ja näkemään millaista softa-alalla on työskennellä.

Näin kesän kynnyksellä olemme saaneet uusia kollegoita joukkoomme.  Huhtikuun lopussa saimme mukaan Jokke Liikkasen. Jokke on AWS-expertti ja hän työskentelee arkkitehtuurin parissa eri softaprojekteissa.

Toukokuussa riveissämme aloitti kolme uutta tekijää. Patrick Lindström ja Nico Renlund ovat kausityöntekijöitä ja he ovat mukana erilaisissa asiakasprojekteissamme, mm. RPA:n parissa.

Saimme myös joukkoomme pirteän Lora Doykovan, joka tekee harjoitteluaan testaamisen parissa ja saakin oppia kokeneilta osaajiltamme testauksen saloja. Mahtavaa saada uusia kasvoja meidän porukkaan! On todella hienoa, että voimme tarjota opiskelijoille tällaisia mahdollisuuksia, jossa nuoret pääsevät oppimaan, kehittymään ja näkemään millaista softa-alalla on työskennellä.

Haemme kesän aikana täydennystä .Net ja React -kehittäjistä sekä GO-osaajista. Kurkkaa rekrysivuillemme ja hae mukaan Devatuslaiseksi!