Kasvualustana Pohjanmaa

Devatus on perustettu vuonna 2010 ja työllistämme tällä hetkellä 50 timanttista osaajaa.

Kokonaisvaltainenja paikallista työvoimaa käyttävä

Devatus on digitaalisten palveluiden kehittäjä ja kokonaisvaltainen toimija, jonka osaaminen perustuu monivuotiseen kokemukseen ja työtekijöiden henkilökohtaiseen intoon ja tekemisen riemuun. Asiakas löytää saman katon alta kaiken tarvitsemansa, ideasta käyttövalmiiseen ja testattuun ratkaisuun ja sen ylläpitoon. Devatus pyrkii koko ajan löytämään uusia ja innovatiivisia digiratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Yksi toiminnan kulmakivistä on paikallinen työvoima. Toimeksiantoja kehitetään ennen kaikkea omaan työhönsä sitoutuneen henkilöstön kautta.

Keskinäinen luottamus varmistaa hyvän työmoraalin

Devatuksella töitä tehdään ilman hierarkiaa, ja työntekijöiden ja yrityksen välillä vallitsee täydellinen luottamus ja halu toimia kaikkien parhaaksi – saat sen minkä muille annat. Devatus huolehtii henkilöstöstään yhtä hyvin kuin asiakkaistaankin, ja työntekijät ovat motivoituneita ja sitoutuneita antamaan kaikkensa asiakkaiden tarpeiden ratkaisemiseksi. Työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle, ja toiminnan kulmakiviä ovat rehellisyys, priorisointi, asiakkaan haastaminen ja vastuullisuus. Näin ei koskaan luvata liikaa, vaan tehdään vain sitä, missä tekijä on parhaimmillaan, testataan ideoiden kestävyyttä useista eri näkökulmista ja huolehditaan asiakkaista ja kollegoista työprojektin pienimmässäkin vaiheessa.

Edelläkävijä sekä toimittajana että työnantajana

Devatus varmistaa alalla edelläkävijän roolin tunnistamalla asiakkaan tarpeet, tarjoamalla niihin toimivan ratkaisun sekä luomalla heille samalla lisäarvoa. Työssä edetään tuntosarvet edellä digitalisoituvan toimintaympäristön trendejä arvioiden ja tunnustellen. Tärkeimpiä menestystekijöitä ovat asiakaskokemusten ja -toiveiden huomiointi ja eri toimialojen kehityksen seuraaminen. Tätä vahvistaa oman henkilöstön vahvuuksien maksimaalinen hyödyntäminen: jos työntekijä saa tehdä sitä mitä hän osaa parhaiten, hän sitoutuu työhönsä ja sitä kautta myös asiakkaisiin täydestä sydämestään.